Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovdje definirane odredbe odnose se na korištenje web stranica tvrtke Maratela Mreže d.o.o. te svih ovdje ponuđenih web sadržaja i servisa. Korištenjem ovih web stranica i ponuđenim servisima, prihvaćate uvjete koje je definira vlasnik stranica.

Vlasnik stranica može uvjete korištenja povremeno ažurirati pa Vas molimo da ih s vremena na vrijeme provjerite. Korištenje ovih web stranica i nakon ažuriranja podrazumijeva Vaš pristanak na nove, promijenjene uvjete. U slučaju da se ne slažete s ovim uvjetima korištenja, niste ovlašteni za pristup i korištenje ovih web stranica i servisa ponuđenih na njoj.

Autorska prava

Vlasnik stranica ima autorsko pravo na sadržaj ovih web stranica. Od strane vlasnika stranica ste ovlašteni za pregled, preuzimanje, ispis, kopiranje, distribuiranje i uporabu sadržaja objavljenog na ovim web stranicama ako je zadovoljeno sljedeće – nisu učinjene nikakve modifikacije bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika i materijali se koriste samo u svrhu informiranja te u osobne i/ili nekomercijalne svrhe. Svako pregledavanje, preuzimanje, uporaba i drugo, bilo kojeg dokumenta objavljenog na ovim web stranicama, podrazumijeva Vaše prihvaćanje uvjeta korištenja ovih web stranica.

Ako se s izloženim uvjetima korištenja ne slažete, svako daljnje pregledavanje, preuzimanje, kopiranje i prosljeđivanje sadržaja ovih web stranica, bilo elektronskim ili nekim drugim putem, nije Vam dopušteno. U slučaju da ste zainteresirani za uporabu ovih web stranica i sadržaja ikako drugačije od gore navedenog, molimo kontaktirajte vlasnika stranica putem elektronske pošte.

Ukidanje web stranica

Vlasnik stranica ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga mijenjati ili ukinuti ove web stranice ili usluge koje putem njih nudi, s ili bez prethodne obavijesti. Vlasnik stranica neće biti odgovorna ni Vama niti nekoj trećoj strani za promjenu ili ukidanje bilo koje od ovih web stranica ili servisa. Stavke ovih uvjeta korištenja su važeće unatoč mogućem ukidanju ovih web stranica ili ponuđenih servisa.

Osobni podaci

Vlasnik stranica obavezuje se pružiti maksimalnu moguću zaštitu za osobne podatke korisnika, tako da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiranje korisnika o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito dati korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za propagandne kampanje. Svi prikupljeni podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici vlasnika stranice i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Linkovi

Ove web stranice mogu sadržavaju linkove na ostale web stranice ili izvore. Vlasnik stranice NIJE odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj koji su na tim web stranicama, a NIJE odgovorna niti za sadržaj koji je putem njih dostupan. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Napomene

Vlasnik stranice ne garantira da je sadržaj na ovim web stranicama oslobođen od pogrešaka ili pogodan za svaku svrhu, da će ove web stranice ili web usluge funkcionirati bez pogrešaka ili prekida, da će biti odgovarajući za vaše potrebe, odnosno namjeravane uporabe te da implementacija takvog sadržaja neće narušavati patente, autorska prava, zaštitni znak ili ostala prava neke treće strane.

Prestanak korištenja

Ako se ne slažete s uvjetima korištenja ili ako niste zadovoljni web stranicama ili uslugama koje vlasnik stranica pruža, molimo vas prekinite s korištenjem ovih web stranica i usluga.

Vlasnik stranica nije odgovoran vama, niti trećim osobama za eventualno nastalu štetu, bila ona direktna, indirektna, slučajna ili posljedična, povezana s ili proizlazeća iz vaše uporabe, pogrešne uporabe, odnosno nemogućnosti korištenja web stranica ili usluga. Prihvaćanje ograničenja naše odgovornosti nužan je preduvjet korištenja ovih web stranica i usluga.

Modifikacija Općih uvjeta korištenja

Eventualne izmjene i dopune ovih uvjeta korištenja neće biti važeće ako iste nisu objavljene od strane vlasnika stranice, na ovim web stranicama. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane vlasnika stranice, odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje ovih web stranica ili ponuđenih usluga podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Zahvaljujemo Vam se na posjeti i korištenju naših web stranica.

 • Ela / Kod 151

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Mira / Kod 72

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min

 • Ivančica / Kod 108

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA, PORUKE ANĐELA, ASTROLOGIJA

  Broj tel: 064/600-600
  tel:0,93€ - mob:1,12€ min